viernes, 7 de octubre de 2016

Creació d'un personatge virtual



En aquest apartat hem aprés a com fer un personatge virtual. Primer de tot feies un dibuix o miraves tipus de dibuixos per Internet. Després de dibuixar-lo no el podies pintar perquè teniem que baixar una aplicació pel mòbil pel Play Store, aquesta aplicació s'anomenava Cam Scaner que funcionava molt bé.Una vegada fet aixó, entraves a la aplicació i li donaves a escanejar. Després et quedava tipo esbós.




Aquest va ser el meu primer esbós i despés i aixó és el que Cam Scaner detecta que et serveix per després colorejar-lo i donar-li un to més bonic.

                                             
Per colorejar aquest dibuix em d'agafar un programa per pintar o decorar com per exemple el Paint o el Jimp. Ho pintaves del color que tu volies i decoraves més els seu interior.Aquesta part cosatva ja que has de pintar tots els mini pixels perquè no es detectin errades i pasaves molt de temps pintant.




Despés vem fer un canvi del personatge amb mal estat que seria aquesta imatge i el canvi esta en que la segona imatge és la que esta amb bon estat i aquesta és on varia tot però no deixa de ser el mareix personatge amb un estat diferent.


No hay comentarios:

Publicar un comentario